Модни новини от последната седмица

Обувки есен/зима 2011 от Alexander McQueen

Новата колекция обувки на модна къща „Alexander McQueen“ за есен/зима 2011 вече е в магазините, а ние сме длъжни да отбележим, че дизайнерския отбор, оглавяван от Сара Бъртън, успешно е възкресил диско треската на седемдесетте.
Високи, здрави токове на луксозно изглеждащи велурени дамски обувки в различни ярки цветове, включително електриково синьо и тези невероятни цикламени боти.

Като всеки един класически дизайн на тази модна къща и тук има нещо, което не можем да отречем колко секси и стилни правиобувките. Почти обсебващо високите токове са на повечето модели. Само като ги погледнеш и можеш да си представиш ясно предназначението им.

А сега си ги представете с кожа…

Hermes си сътрудничи с компания за кецове

Кой би предположил, че компания за кецове ще си сътрудничи с всеизвестната луксозна модна марка Hermes?
Но ето, че и това вече е факт. Стилистът Робърт Верди е поръчал на фирмата Vans да създадат кецове като използват щампите от любимите му шалове на Hermes.

Спортните обувки са изстинско произведение на изкуството – пъстри излюстрации и цветове и перфектно изпълнение.
Разбира се, това не е официална колаборация на двете модни марки, тъй като самият краен продукт е индивидуална поръчка.

Самите модели са унисекс и са олицетворение на максимата, че „противоположностите се привличат“.

Летен тренд: Разноцветни мини чанти

Вероятно най-лесният начин това лято да внесете цвят и настроение в гардероба си е един цветен клъч. Мини чантичките са подходящи за вечерна разходка по плажа или в парка, както и за вихрена вечер в някой клуб.

Придържайте се към тренда и изберете ярък цвят. Няма да ви навреди ако експериментирате с цветовете – жълто, електриково синьо, оранжево. Чантата е перфектно допълнение към едноцвтен аутфит.