УНИЦЕФ с концерт по случай старта на нова дарителска кампания

Вчера – 01 май, в Мол Сердика имаше организиран от УНИЦЕФ концерт. Целта на събитието бе да даде старт на новата кампания „Благодетел“. Идеята на програмата е да се намерят редовни дарители за УНИЦЕФ България. Малки суми, но дарявани ежемесечно. И за да не смятате, че това е поредната инициатива-менте, сме длъжни да ви кажем, че Благодетелите получават:

1. Принадлежност към глобалното семейство на УНИЦЕФ;
2. Редовна комуникация от УНИЦЕФ, включително електронен бюлетин, което ги осведомява как дарението им помага на децата;
3. Сертификат, удостоверяващ всеотдайността към децата, който важи пред данъчните служби;
4. Данъчни облекчения – от данъчната основа на физически лица до 5%, но не повече от 65 на сто от годишните данъчни основи. За юридически лица до 10% от положителния финансов резултат.

В събитието вчера взеха участие вокална детска група „Бон-бон“, участничката ни на Евровизия – Поли Генова и Вяра Атова, както и част от участниците във „Великолепната шесторка“ – Теди Кацарова, Валентина Войкова, Славчо Пеев и Кольо Гилъна.

Водещ бе вечно усмихнатият Емо Чолаков.

Можем да обобщим, че „Бонбоните“ са едни страхотни и талантливи деца. Поли Генова е глътка свеж въздух – доста е лъчезарна и й желаем успех на Евровизия. Теди Кацарова има голяма, поразителна усмивка, а Вяра Атова има страхотен глас. Участниците носиха фланелки на УНИЦЕФ, изглеждаха прекрасно и пяха и танцуваха от сърце.